ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΣΤ.ΣΧΟΛΗΣ ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΣΤ.ΣΧΟΛΗΣ ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

*** 23—29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ***

• 23/ 10/2018

Συγκέντρωση 15.30 Αναχώρηση στις 16.00 μπροστά από VARDAS Ποσειδώνος 27 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

• 24 /10/2018

Πρωινές ώρες άφιξη στην Κων/πολη .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HOLIDAY IN SISLI.

Πρωινό ελεύθερο. Μεσημέρι συγκέντρωση στο ξενοδοχείο ,ακλουθεί γεύμα εν πλω με ιδιωτικό καραβάκι για να απολαύουμε περίπου 4,5 ώρες με συνοδεία DJ , πλούσιο μενού , απεριόριστο ποτό και με θέα τις ομορφιές του ΒΟΣΠΟΡΟΥ.. Βράδυ ελεύθερο.

• 25/10/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη AGVA από τα ομορφότερα θέρετρα της ΠΟΛΗΣ ,θα έχουμε αρκετή ώρα για βόλτα με καΐκι, πεζοπορία ,και ακολουθεί το γεύμα σε τοπική ψαροταβέρνα με θαλασσινά είδη ( Το ποτό προαιρετικό ) το γεύμα περιλαμβάνετε στην τιμή της εκδρομής . Το απόγευμα θα παραβρεθούμε στην κοινότητα μας ,με την ευκαιρία του πανηγυρικού εσπερινού χοροστατούντος του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κκ. ΒΑΡΘΑΛΟΜΑΙΟΥ. Το βράδυ είμαστε όλοι καλεσμένοι από το Δ.Σ της κοινότητας μας για γεύμα σε εστιατόριο του Βοσπόρου.

• 26/10/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτος μας σταθμός η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ . Θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία του στην εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ακολουθεί γεύμα στην φημισμένη τοπική ταβέρνα ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ(ΦΙΣΤΙΚ ΑΧΜΕΤ) το γεύμα περιλαμβάνετε στην τιμή της εκδρομής ( Το ποτό προαιρετικό ) . Δεύτερος μας σταθμός η ΧΑΛΚΗ όπου θα έχουμε αρκετή ώρα για βόλτα και καφέ ή τσάι . Κατά τις απογευματινές ώρες επιστροφή στο ξενοδοχείο . Βράδυ ελεύθερο

• 27/10/2018

Το πρωινό ελεύθερο για βόλτα ,ψώνια ,τσαρσί ,Πατριαρχείο. Απόγευμα συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τo απογευματινό μας καφεδάκι στην περιοχή Çamlıca όπου θα απολαύσουμε  μια πανοραμική θέα της Κων/πολης . Επόμενος μας σταθμός, για το νυχτερινό μας γλέντι η κοσμική ταβέρνα THEO ASTERI  με ζωντανή μουσική, πλούσιο μενού και  ποτό.

• 28/10/2018

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο . Επίσκεψη στα Ταταύλα και συγκεκριμένα στην σχολή μας όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή με πλούσιο μπουφέ και εδέσματα. Κατά το μεσημέρι αναχώρηση και επίσκεψη στο Ρωμαίικο  γηροκομείο του Μπαλουκλή και με ενδιάμεσες στάσεις , επιστροφή στην ΑΘΗΝΑ…

1359total visits.

Εκδρομέςεκδρομές 2018