Το φιλανθρωπικό έργο της επιτροπής Ταταούλων


Για μια ακόμα εορταστική περίοδο η ομάδα μας έδωσε το παρών στο φιλανθρωπικό έργο  που έχει ξεκινήσει εδώ και 5 χρόνια.

Χάρη στην συνδρομή των συμπολιτών μας, καταφέραμε και μαζέψαμε ποσότητες τροφίμων που για την φετινή χρονιά, τα διαθέσαμε στην Εστία Κων/πόλεως   αλλά και στην ενίσχυση του δέματος αγάπης, του συλλόγου Κων/πολιτών στην Καλλιθέα.

Φυσικά η ομάδα μας, δίνει και 10 δέματα σε τακτά χρονικά διαστήματα σε συμπολίτες μας  Κων/πολίτες, οι οποίοι χρήζουν βοήθειας  και  εκτός εορταστικής περιόδου.

Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα . Έτσι  ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό.

Με γνώμονα αυτό το σκεπτικό ξεκινήσαμε μια σειρά συνεργασιών με διαφόρους άλλους φορείς .

Ένας από τους μεγαλύτερους φορείς φιλανθρωπίας είναι η οργάνωση των ΑHEPANS , με την οποία πραγματοποιήσαμε και την πρώτη μας δράση.

 

Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση της Εστίας Κων/πόλεως  .

Facebook link :

https://www.facebook.com/estiakon/photos/a.1062607740521149/2117068555075057/?type=3&theater

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω δράσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας Κων/πολίτες που για μια ακόμα εορταστική περίοδο συνέδραμαν στην συλλογή των τροφίμων , την οργάνωση ΑΗΕΡΑΝS τμήμα Παλαιού Φαλήρου και τον πρόεδρο του Αργύρη Τσουνάκη για την συμπαράσταση στις δράσης της επιτροπής μας και στον πρόεδρο της βιβλιοθήκης << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> Νίκο Κιουρκτσόγλου

Φωτογραφίες  από την παράδοση των δεμάτων στους δυο Κων/πολίτικους φορείς.

Total Page Visits: 1081

2019