Γλεντοσύναξη 2019 Αστ.Σχ.Ταταούλων


Η καθιερωμένη πλέον γλεντοσύναξη της  Αστικής Σχολής Αγ. Δημητρίου Ταταούλων Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχή φορά  στις 16 Νοεμβρίου 2019 στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας «Αργοναύτες Κομνηνοί» στην Καλλιθέα .
Για έβδομη συνεχή φορά από το 2014 που πρωτοκαθιερώθηκε ο συγκεκριμένος θεσμός μας θυμίζει τις πάλε ποτέ μεγάλες συγκεντρώσεις των Πολιτών στα παραλιακά κέντρα.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από συμπολίτες  Κωνσταντινουπολίτες  . Το κέφι ο χορός, η χαρά και ευθυμία με την πολίτικη θέληση για γλέντι γέμισαν την ψυχή των παρευρισκομένων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συντελεστές σ’ αυτή την ευθυμία ήταν η Ορχήστρα TROPIKANA με τις τραγουδίστριες Έλενα Τζόνκερ και Ελισάβετ Κιοσέογλου .

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε από τους Δημοτικούς παράγοντες του Δήμου Αλίμου τον κ. Διαμαντή ,του Π. Φαλήρου τους κκ Δούμα και Μιχαλόπουλο.

Στην γλεντοσύναξη της 16 Νοεμβρίου έδωσαν το παρόν από τα αδελφά Κων/πολικα σωματεία η Εστία Κωνσταντινουπόλεως με τον Πρόεδρο και το διοικητικό Συμβούλιο, Το Σωματείο Νήσου Χάλκης Πριγκιποννήσων, Το Σωματείο ΣΕΒΑΣΚ με την πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο και μέλη από τα σωματεία Α.Ο Ταταύλα Κωνσταντινούπολης, Μακροχωρίου, Γαλατά, και ο πρόεδρος των AHEPANS Π. Φαλήρου Αργύρης Τσουνάκης.

Στην γλεντοσύναξη διακρίναμε επίσης  και μεγάλη παρουσία μαθητών από την Αστική Σχολή Αγίου Κωνσταντίνου .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε κλήρωση λαχνών με πλούσια δώρα, χωρίς όμως πρόσθετο κόστος για τους παρευρισκομένους

Χορηγοί της γλεντοσύναξης  η Αλλαντοποιία MIRAN, το delicatessen BENITO,ο κ. Χρήστος Λεμοντζόγλου του καφεζαχαροπλαστείου SARAYLI, το καφεμεζεδοπωλείο SWEET MELEK, και το τουριστικό γραφείο RIKA TRAVEL.

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έκανε ο Σταύρος Τσακιρίδης

Η επιτροπή Aστ. Σχ. Tαταούλων ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες Kων/πολίτες γι’ αυτή την υπέροχη βραδιά και ευχή όλων είναι και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να ξανανταμωθούμε.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Total Page Visits: 579

2019