Ο ιδρυτής της επιχείρησης, Αύγουστος Ζέλλιτς, προερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη το 1980 με την οικογένειά του, ξεκίνησε την εμπορία ελαστικών. Το 1988 μαζί με τους δύο γιούς του Ρόναλντ και Σύλβιο άνοιξαν το κατάστημα ελαστικών στην Αργυρούπολη.

Από τον Οκτώβριο του 2008 η επιχείρηση στεγάζεται στο νέο ιδιόκτητο κτίριο εμβαδού 1,000 M2 στην Οδό Αλεξιουπόλεως 3-5 στην Αργυρούπολη, όπου λειτουργεί μία σύγχρονη κάθετη μονάδα συνεργείου αυτοκινήτων και εμπορίας, σέρβις ελαστικών. Είμαστε μέλος του Δικτύου Καταστημάτων DRIVER

Η επιχείρηση μας απασχολεί 15 άτομα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Οι τεχνικοί μας είναι απόφοιτοι σχολών μηχανικών με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Παρέχουμε όλες τις μάρκες ελαστικών και είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των εταιρειών : AVON, BARUM, COOPER, CONTINENTAL, BF GOODRICH, BRIDGESTONE, DUNLOP, FIRESTONE, GOODYEAR, HANKOOK, INFINITY, KLEBER, METZELER, MICHELIN, NOKIAN TYRES, PIRELLI, SAILUN, SAVA και TOYO. Όλα τα ελαστικά ακολουθούν τις εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών.

Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται επίσης : πολυεθνικές εταιρείες ταχυμεταφορών, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πρεσβείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εκπαιδευτικοί οργανισμοί καθώς και επαγγελματίες αυτοκινητιστές από όλη την Αττική.

ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, πραγματοποιούμε γενικό ή mini Service, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα κατάλληλα και εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές υλικά και προϊόντα για το αυτοκίνητό τους. Χάρη στον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, είναι δυνατό το σβήσιμο της ένδειξης Service για όλους τους τύπους οχημάτων.

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Ελέγχουμε το εμπρόσθιο σ ύστημα του αυτ/του, οτιδήποτε χρειάζεται αντικατάσταση (π.χ. ακρόμπαρα-μεσόμπαρα-ψαλίδια-κρεμαργίερα) το αντικαθιστούμε, κατόπιν ενημέρωσης και συμφωνίας με τον πελάτη

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΡΕΝΩΝ
Κάνουμε αλλαγή σε δίσκους, τακάκια και υγρά φρένων, τα οποία αλλάζονται με ειδικό μηχάνημα που εγγυάται τη σωστή πλήρωση. Εφόσον μας το ζητήσετε, ελέγχουμε ηλεκτρονικά τη συνολική λειτουργία του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ AIR CONDITION
Προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ορθή λειτουργία του κλιματισμού του οχήματός σας (αντικατάσταση ψυκτικού υγρού, λιπαντικού και διάγνωση βλαβών).

ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΙΣΙΩΜΑ-ΒΑΦΗ ΖΑΝΤΩΝ
Στο συνεργείο μας πραγματοποιούμε επισκευή και βαφή των ζαντών του αυτοκινήτου σας, προκειμένου αυτό να αποκτήσει την εμφάνιση και την απόδοση που επιθυμείτε. Χρησιμοποιούμε ειδικές και εγκεκριμένες ηλεκτροστατικές βαφές, οι οποίες εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ & ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΙΞΗΣ SERVICE & ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΔΙΩΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ BOSCH
Διαθέτοντας το σύστημα για την ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σημαντικές λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Ελέγχουμε την μπαταρία και το δυναμό αν χρειάζονται φόρτιση, αντικαθιστούμε την μπαταρία τοποθετώντας ηλεκτρονική μνήμη ώστε να μην χαθούν τα δεδομένα από το ταμπλό (ραδιόφωνο, κ.λ.π.).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 3-5, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλ: 210 9951224
Email: info@zellits.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Total Page Visits: 86